Asiakastarinat

  • Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
  • Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
  • Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
  • Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
  • Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi

Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi

Kaikki helposti yhdestä paikasta

Iisalmelaisilla Jaana ja Janne Vidgrenillä oli iso remontti kesällä 2018. Heidän omakotitalossaan saivat uuden ilmeen niin keittiö, kodinhoitohuone, wc:t, makuuhuoneet, kylpyhuone kuin saunakin.

- Halusimme kaiken kerralla kuntoon, ja se onnistui helpoiten Kataiset Oy:n ja Iisalmen Puustellin kautta.

Kuinka päädyitte valitsemaan Kataiset Oy:n?

- Olemme asioineet heidän kanssaan aiemminkin ja siitä on jäänyt hyviä kokemuksia. Kun valitsimme Kataiset Oy:n, tiesimme mitä tulemme saamaan.

- Halusimme myös tukea paikallista ja kotimaista yritystä. Pidimme siitä, että kaiken tarvitsemansa sai yhdestä paikasta. Ylipäätään koko homman helppous oli ratkaiseva tekijä.

Toteutuiko elämänne helpoin remontti?

- Kyllä. Avaimet käteen -remontissa meidän ei tarvinnut itse huolehtia mistään sen jälkeen, kun olimme hyväksyneet remonttisuunnitelman ja -tarjouksen. Kataiset Oy hoiti lopun: työmaan aikataulutuksen, tarvikkeet, asentajat, sähkömiehet ja niin edelleen.

- Olemme kesällä paljon mökillä, ja olihan se mukavaa kun pystyi luottamaan siihen, että voimme keskittyä siellä vain lomailuun. Meille kerrottiin hyvin remontin etenemisestä ja lopulta saimme tulla valmiiseen kotiin, kun asentajat tekivät loppusiivouksenkin.

Oletteko valmiita suosittelemaan meitä muille?

- Ilman muuta. Kataiset Oy on luotettava paikallinen yritys, jolla on pitkä kokemus ja ammattitaito. Heidän kauttaan saa laadukkaan remontin vaivattomasti kaikkiin kodin tiloihin.

Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
Terttu ja Martti Mulari, Iisalmi
Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi