Asiakastarinat

  • Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi
  • Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi
  • Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi
  • Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi
  • Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi

Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi

Viihtyisä koti on ollut meille aina hyvin tärkeä paikka, ja kun päätimme lisätä kotimme viihtyisyyttä muuallakin kuin keittiössä, oli jo alusta alkaen selvää että valitsemme Puustellin.

Aloitimme saunasta ja kylpyhuoneesta, ja projekti etenikin ripeästi sekä sovitun aikataulun mukaisesti, aina suunnittelusta asennukseen ja sitä kautta lopputulokseen. Nyt meillä on upea sauna, jossa löylyt ovat makoisia. Kylpyhuonekin on kaunis ja siisti.

Seuraavaksi uudistimme keittiön ja kodinhoitohuoneen. Myös näiden kohdalla kaikki toimi hienosti. Omia toiveitamme otettiin suunnitteluvaiheessa hyvin huomioon, ja materiaalivalinnat sujuivat vaivattomasti. Puustellin myyjä ja sisustussuunnittelija olivat ammattitaitoisia ja heistä oli paljon apua. Mielestämme juuri rautainen ammattitaito onkin yksi Puustellin suurimpia vahvuuksia heidän menestystarinassaan. Tämän huomasi myös asennuksessa, kun seurasi sen toteutusta. Ystävällinen asentaja teki työnsä nopeasti, mutta silti laadukkaasti. Huomasi, että hänellä on vankka kokemus.

Keittiön suunnitteluvaiheessa mietimme että uudistammeko vain kaapistot ja hyllyt, mutta päädyimme lopulta myyjän avustamana laajempaan kokonaisuuteen. Uusimme kaiken lattiasta kattoon, aina kodinkoneita myöten. Puustellin oivallisten ratkaisujen ansiosta keittiömme onkin nykyään sekä toimivampi että avarampi. Sama pätee kodinhoitohuoneeseen, jossa kelpaa hoitaa arjen askareita. Sisustussuunnittelijan avustamana saimme lopputuloksesta kauniin näköisen.

Erittäin positiivista oli myös se, että pystyimme asumaan koko remontin ajan kotona, eikä meidän tarvinnut lähteä ns. evakkoon. Puustelli suunnitteli remontin toteutuksen sen verran hienosti. Mielestämme iskulause ”Elämäsi helpoin remontti” toimii erinomaisesti. Olemme tyytyväisiä ja aiomme suositella Puustellia ehdottomasti muillekin, olipa kyseessä sitten pelkkä keittiön tai koko kodin remontti.

Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
Terttu ja Martti Mulari, Iisalmi
Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi