Asiakastarinat

  • Terttu ja Martti Mulari, Iisalmi
  • Terttu ja Martti Mulari, Iisalmi

Terttu ja Martti Mulari, Iisalmi

”Meillä on vain hyvää sanottavaa”

Iisalmelaiset Martti ja Terttu Mulari hankkivat kerrostalokolmioonsa Puustelli-keittiön loppuvuodesta 2018.

- Keittiö on meille kodin tärkein huone. Halusimme päivittää sen tähän päivään, ja kyllä kannatti. Paitsi että olemme olleet itse tyytyväisiä, ovat monet vieraatkin kehuneet näkemäänsä.

Mikä sai valitsemaan Kataiset Oy:n?

- Kataiset Oy ja Iisalmen Puustelli tuntuivat parhaalta kokonaisuudelta. Tällainen kokemus meille syntyi, kun kävimme myymälässä ja tutustuimme esitteisiin. Lisäksi myyjän/suunnittelijan käynti kotonamme vakuutti meidät.

Toteutuiko elämänne helpoin remontti?

- Kyllä toteutui. Ensinnäkin myyjä oli ystävällinen ja asiantunteva. Hän otti toiveita huomioon ja teki omiakin ehdotuksiaan. Lopulta saimme häneltä tarkan suunnitelman koko remontista: töistä ja tarvikkeista, kustannuksista ja aikatauluista. Saimme myös katsoa tietokoneelta, miltä lopputulos tulee näyttämään.

- Erityisesti tykkäsimme siitä, että sopimuksen hyväksyttyämme meidän tarvitsi vain ottaa vanhasta keittiöstä astiat sivuun. Kataiset Oy hoiti lopun. He hoitivat jopa ilmoitukset taloyhtiöön ja loppusiivouksen. Oli ilo tulla valmiiseen keittiöön!

- Asentajat olivat ahkeria ja ammattitaitoisia. He tekivät nopeaa ja laadukasta työtä. Heillä oli silmää yksityiskohdille, jotka tekivät keittiöstä erityisen toimivan yhdessä laadukkaiden materiaalien kanssa.

- Siitäkin pitää antaa kiitosta, että meihin pidettiin säännöllisesti yhteyttä koko remontin ajan. Tiesimme siis koko ajan missä mennään.

Oletteko valmiita suosittelemaan meitä muille?

- Ehdottomasti. Meillä on vain hyvää sanottavaa Kataiset Oy:stä. Heidän kanssaan homma toimii!

Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
Terttu ja Martti Mulari, Iisalmi
Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi