Asiakastarinat

  • Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
  • Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
  • Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
  • Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
  • Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi

Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi

”Homma yksinkertaisesti toimii”

Iisalmelaisten Arja ja Timo Koivistoisen omakotitaloon tehtiin vuonna 2018 keittiö-, sauna- ja kylpyhuoneremontit.

- Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Tämä antoi intoa laittaa olohuonekin kuntoon tulevaisuudessa.

Kuinka päädyitte valitsemaan Kataiset Oy:n?

- Tiesimme yrityksen etukäteen, sillä monet tuttavamme olivat puhuneet siitä hyvää. Lisäksi myyjä/suunnittelija oli entuudestaan tuttu. Meille tuli tunne, että Kataiset Oy:hyn voi luottaa.

- Koko ajan kaikki oli jotenkin todella helppoa. Meille oli jo varhaisessa vaiheessa selvää, että valitsemme Kataisen Oy:n ja Iisalmen Puustellin.

Toteutuiko elämänne helpoin remontti?

- Ehdottomasti. Ensinnäkin myymälä on hyvällä paikalla Iisalmen keskustassa. Sinne oli helppo mennä tutustumaan ja ottamaan ensikontaktia.

- Myyjän kanssa oli mukavaa suunnitella remonttia ja hän kävi myös veloituksetta kotonamme. Saimme tarkan kuvan siitä, millainen remontista ja sen lopputuloksesta tulee. Laadittu aikataulu ja hinta pitivät, ja pysyimme hyvin kartalla siitä miten remontti eteni.

- Olihan se helppoa, kun ei itse tarvinnut murehtia remontin hyväksymisen jälkeen mistään. Kataiset Oy huolehti tarvikkeista, asentajista ja esim. sähkömiehistäkin.

- Asentajista huokui ahkeruus ja monen vuoden ammattitaito. He olivat idearikkaita ja tekivät laadukasta jälkeä. Kataiset Oy hoiti myös loppusiivouksen, joten meidän oli helppoa jatkaa elämää remontoidussa kodissa.

Oletteko valmiita suosittelemaan meitä muille?

- Totta kai. Jos haluaa, että homma yksinkertaisesti toimii, kannattaa ehdottomasti valita Kataiset Oy ja Iisalmen Puustelli. Silloin saa elämänsä helpoimman remontin.

Vidgren Jaana ja Janne, Iisalmi
Arja ja Timo Koivistoinen, Iisalmi
Terttu ja Martti Mulari, Iisalmi
Eeva ja Veikko Utriainen, Iisalmi