• Ikkunat
  • Ikkunat
  • Ikkunaremontti

IKKUNAREMONTTI JA OVIREMONTTI

Oman kodin lämpö ei karkaa ovista ja ikkunoista

Ikkunoista kotiin tulevan luonnonvalon määrällä on iso merkitys tunnelmaan. Puhtaista, kirkkaista ikkunoista on kiva katsella maisemia ulospäin ja luonnonvalo saapuu sisälle kauniisti. Viihdyitpä valoisissa tai hämärimmissä tiloissa, ikkunat suojelevat kotia niin säältä kuin ulkoapäin tulevilta ääniltäkin.  Oman kodin lämpöä ja rauhaa kannattaa vaalia. Ei ole siis samantekevää millaiset ikkunat  ja ovet kodissasi on.

Lämpöarvoltaan tehokkaasti energiaa säästävät ikkunat suojaavat myös korkeatasoisesti ulkoa tulevalta melulta ja ovat helposti avattavat ja pestävät. Käytämme remonteissamme luotettavia, pitkälle tuotekehiteltyjä, nykyaikaisia Piklas ikkunoita ja ovia, jotka täyttävät kaikki tiukat energiakulutusvaatimukset.
Tuotannoltaan joustava tehdas toimittaa myös erikoismitalliset ja värilliset ikkunat ja ovet edullisesti kätevästi samassa kuormassa. Remontit tarjoamme aina avaimet käteen periaatteella. Sinulle vaivaton, ikkuna ja oviremontti onnistuu myös talvella pakkasten aikaan, -eikä lämpö karkaa silloinkaan.

VIDEOT
KUVAGALLERIA
IKKUNA- JA OVIREMONTIN ESIMERKKIHINTA JA RAHOITUS
MIKSI TEHDÄ REMONTTI