Kataiset Oy

Ylä-Savon alueella vahvaksi markkinajohtajaksi kasvanut Kataiset Oy on perustettu vuonna 1982. Kommantiittiyhtiönä aloittaen aluksi myytiin Selluvillaa ja Tiivi-ikkunoita ensimmäisenä Tiivi- ikkunoiden edustajana Suomessa. Puustellin tuotteita Kataiset on tarjonnut vuodesta 1986. Toiminnan laajentuessa yhtiömuoto vaihtui osakeyhtiöksi 2015.

Nykyään tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta kokonaisremonttipalvelua, jonka taustalla ovat laatutuotteet, ammattitaitoiset suunnittelijat/myyjät ja palkitut asentajat. Kestävään kehitykseen tähtäävä ekologinen arvomaailmamme ohjaa valintojamme; se on lupaus huomisen kodille, joka inhimillisten tarpeiden perusarvona säilyy aina. Meille on tärkeää, että sinä voit viihtyä kotonasi.

Lupaus ”Elämäsi helpoin remontti” on haastava, mutta sen me osaamme. Huolehdimme kokonaisuudessaan remontin kaikki yksityiskohdat. Käymme aina asiakkaan kotona, jolloin käymme yhdessä läpi mitä ja miten halutaan remontoida. Pitkä kokemuksemme antaa hyvän lähtökohdan suunnittelulle ja toteutukselle. Teemme tarkan kustannusarvion koko remontista, joka käsittää kaiken mitä remontissa voi tarvita. Palvelumme sisältää kaikki remonttituotteet, ammattilaisen värisuunnittelun ja teknisen suunnittelun, asennuksen, sähkö ja putkityöt, työnjohdon, aikataulutuksen ja aina remonttisiivoukseen saakka. Pystymme lupaamaan tarkasti milloin remontti alkaa ja päättyy.

Sinä saat tietää tarkalleen kotisi remontin kokonaishinnan etukäteen. Sinun tarvitsee vain kertoa omat toiveesi, hyväksyä tekemämme remonttisuunnitelma ja tarjous. Remontin hyväksyttyäsi ja laskun hoidettuasi toivomme sinulta myös palautetta toiminnastamme.

Asiakastyytyväisyys ja hyvät kokemukset ovat tärkein arvo toiminnassamme. Siksi haluamme kehittää toimintaamme asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Jokainen työntekijämme on tunnettu vastuullinen paikallinen ammattilainen. Henkilökuntamme yhteenlaskettu työkokemus yhtiössämme on yli 150 työvuotta. Olen ylpeä henkilökunnastani.

Te asiakkaat olette meidän todellinen työnantajamme.

Pidämme kodistanne hyvää huolta.

Terveisin

Jukka Katainen
yrittäjä